Dottles

Har du et spørgsmål?

FAQ

Måske kan du finde svar på det her.

Kontaktoplysninger

Holdet

Presse

FAQ

Mål og vision

FAQ

Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål til vores services. Kan du ikke finde et svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad er størrelsen på en Dottles pantspand?

En pantspand måler 90 cm i højden, 50 cm i bredden og 50 cm i dybden.
Den kan ca. rumme 500 normale 33 cl. dåser når den er fyldt.

Kan jeg leje en Dottles pantspand?

Som udgangspunkt tilbyder vi ikke udlejning af vores pantspande, men kunne du tænke dig vores løsning til et event eller lignende, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi kan helt sikkert finde en løsning.

Hvad koster Pant Plus?

Pant Plus er helt gratis for forbrugeren, samtidigt med, at alt pantværdien overføres tilbage til jer, uden nogle gebyrer. Læs mere om servicen her.

Hvad er Green Audience?

Green Audience er en service for annoncører, som gennem vores Pant Plus løsning kan reklamere for deres produkter og services ud til en præcist defineret målgruppe. Hvorpå, de kan opnå en effektiv eksponering overfor deres potentielle kunder. Læs mere om løsningen her.

Hvordan bliver jeg tilmeldt Green Audience?

Har du en virksomhed og kunne du tænke dig at annoncere gennem Green Audience? Kontakt os endelig og hør mere om hvilke muligheder du har for annoncering gennem os.

Kan jeg se en prisliste på Green Audience?

Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan sende en prisliste og materiale til dig uforpligtende.

Hvilke pant produkter indsamler I?

Vi indsamler alle de pantemballageprodukter der indgår i Dansk Retursystem. Vi tager også gerne imod udenlandske dåser, men vi overfører ikke noget værdi for dem.

Hvordan modtager jeg penge for mit pant?

Når vi indgår en aftale tilknyttes vi en kontaktperson, som vi kommunikerer med ift. afhentning og overførelser af beløb for pant. Denne person bliver også ansvarlig for at udvælge en konto, vi kan overføre pengene til.

Hvordan afmelder jeg Pant Plus?

Hvis du ønsker at afmelde din Pant Plus løsning, kan du til hver en tid kontakte os og blive afmeldt omkostningsfrit. Når vi modtager din afmelding, vil den træde i kraft, når den igangværende måned er slut + den efterfølgende måned.

Jeg har ikke modtaget penge for mit pant.

Vi udbetaler altid så snart vi har modtaget pengene fra Dansk Retursystem. Forvent, at der kan gå mellem 5 til 7 arbejdsdage før du har pengene på din konto. Har du stadig ikke modtaget beløbet efter 7 dage, så kontakt os endelig.

Hvordan får jeg Pant Plus ud på min uddannelsesinstitution?

Kunne du tænke dig at få vores pantløsning ud der hvor du studerer? Tag endelig fat i din rektor eller den ansvarlige for studiemiljøet og fortæl om vores løsning, ellers kan vi også kontakte dem efter dit ønske.