Dottles

Kom om bag scenen og mød

Dottles Holdet

Bliv klogere på hvem vi er, og hvorfor vi er det perfekte hold.

Kontaktoplysninger

Holdet

Presse

FAQ

Mål og vision

Mød Holdet

Vi er 3 dedikerede unge bag virksomheden, som mødte hinanden i gymnasiet, hvor vi delte en fælles interesse for iværksætteri og dét at gøre en forskel. Vi tør drømme stort, og med en finger på pulsen søger vi konstant muligheder for vores virksomhed. Udvikling af konceptet har stor betydning for os, og er med til at flytte virksomheden dagligt mod nye muligheder og mod at skabe mere værdi for vores kunder og samarbejdspartnere. Du kan her læse mere om os og blive klogere på, hvem vi er.

Malthe Albrechtsen Aaen

Økonomi- og Supply Chain manager

Hvem er jeg?
Jeg er en engageret ung mand, som bruger meget af min tid på at tænke nye løsninger, derfor har Dottles en stor plads i mit hjerte. Jeg er passioneret inden for iværksætteri og elsker at iagttage og lære af erfarne forretningsdrivende, men samtidig også selv prøve nye idéer af, og lære af det.

Hvad betyder bæredygtighed for mig?
“Hvert valg man tager, gør en forskel”. Dette er noget jeg lever stærkt efter. Mit primære transportmiddel er min cykel. Jeg har i mange år gået op i genbrug, ved køb af tøj i genbrugsbutikker, da jeg gerne vil være en ansvarlig forbruger. Desuden tænker jeg grønne alternativer ind i min kost.
Bæredygtighed for mig, handler ikke om fravalg, men derimod tilvalg. For at blive en mere bæredygtig forbruger, mener jeg, at man skal fokusere på at vælge nye vaner til, fremfor at vælge gamle vaner fra, for gamle og dårlige vaner vil automatisk blive erstattet af nye og bedre.


Mathias Østergård Mikkelsen

Produktudvikling og design

Hvem er jeg?
Jeg er en kæmpe nørd inden for iværksætteri, både at arbejde med det selv, men også at følge andres spændende rejser, og lære af dem. Privat er jeg stor fan af landevejscykling og løb, det er også her jeg kan finde ro, og få en masse skøre ideer.

Hvad betyder bæredygtighed for mig?
Bæredygtighed er ikke bare et buzzword, men noget vi skal tænke mere over. Jeg tror ikke løsningen er, at alle skal vende deres livstil 180 grader, men derimod, at integrere nogle bæredygtige vaner i hverdagen. Selv de små ting kan gøre en kæmpe forskel.