Dottles

Bliv en del af familien med Pant Plus

Vink farvel til de lange køer og ødelagte flaskeautomater, og oplev hvordan processen bliver automatiseret for dig. Det har aldrig været lettere at komme af med sin pant.

Enkelt og bæredygtigt

Aldrig mere skal du stå ansigt til ansigt med en ødelagt pantautomat og en fyldt sæk pant i hver hånd, vi klarer nemlig det hele for dig. Det eneste du skal tænke på er, hvordan dine pantpenge kan gøre dig godt. Måske kunne dig og dine kollegievenner nyde en fed aften i byen? Det er helt op til dig. Samtidigt gør I noget helt særligt for miljøet.

Samarbejde med rabat-fordele

Vi arbejder hele tiden på at lave samarbejdsaftaler med virksomheder i det netværk vi kalder Green Audience. Her kommer aftalerne vores Pant Plus medlemmer til gode. Gennem samarbejder med spændende virksomheder kan vi nemlig tilbyde rabatter og andre spændende fordele til dig. Hvor vi annoncerer dem ud gennem pantspandene.

Enkelt & Bæredygtigt

Dottles pantspand, alt i en løsning

Foldbar

Designet gør det muligt at folde den sammen efter brug, så den er nem at fragte og flytte rundt på.

Drypbakke

I bunden er den monteret med en bakke, som opsamler væsker, hvis der skulle gå hul på pantposen. Dette forlænger spandens levetid.

Plastlommer på siden

På 2 af spandens sider er der monteret plastlommer, hvor virksomheder kan købe annoncepladser.

God kvalitet

Pantspanden er lavet i et stærkt holdbart pap fra en dansk leverandør. Dette gør dens holdbarhed, samt dens æstetiske udseende langvarigt.

Tilmeld dig Pant Plus her

Tryk på knappen til højre og udfyld skabelonen helt uforpligtende. Vi kontakter dig hurtigst muligt efterfølgende, og får dig gjort 100% klar som Pant Plus medlem.

Krav til Pant Plus medlem:

0,- kr.

Har du spørgsmål? se om du kan finde svar i vores FAQ, ellers kontakter du os bare.

Referencer

Ideen med Dottles spiller fuldstændig ind med, hvad vi laver på handelsgymnasiet. Vi er en verdensmålsskole og arbejder med bæredygtighed, og det her projekt og den her forretningside er fuldstændig i tråd med det.
Dorthe Wang
Rektor Tietgen Handelsgymnasium